Hej alla medlemmar i vår samfällighet!

Vi vill påminna er om vikten av att köra lugnt och försiktigt på våra vägar, särskilt nu när hösten närmar sig och dagarna blir kortare. Vår gemensamma väg är inte bara en transportsträcka, den är också en plats där vi alla bor och delar utrymme med våra grannar och naturen omkring oss.

Kör Lugnt: När du kör inom vårt samfällighetsområde, kom ihåg att det inte är en tävlingsbana. Håll hastigheten nere, följ skyltarna och ta hänsyn till dina grannar och andra väg-användare. Genom att köra lugnt bidrar du till en tryggare och trivsammare miljö för alla.

Var Djurvänlig: Hösten är en tid då många djur är mer aktiva, särskilt i gryning och skymning. Våra vägar korsas ibland av vilda djur som rådjur, harar och fåglar. Var extra uppmärksam och försiktig. Om möjligt, sänk farten och var redo att stanna om ett djur plötsligt dyker upp på vägen. Genom att vara djurvänlig bidrar du till att skydda vår natur och bevara den biologiska mångfalden i vårt område.

Håll Ut i Kanterna vid Guppen: Vi har några gupp på våra vägar för att säkerställa en låg hastighet inom samfälligheten. När du närmar dig dessa gupp, var vänlig och sänk farten. Håll ut i kanterna för att undvika hårda stötar och skador på ditt fordon. Genom att köra försiktigt vid guppen håller vi våra vägar säkra och i gott skick.

Låt oss alla ta ansvar för vår gemensamma väg och miljö. Tillsammans kan vi skapa en trygg och trivsam plats att bo och dela med våra grannar och vår natur. Tack för att ni är uppmärksamma och för att ni tar hand om vårt samfällighetsområde!

Med vänliga hälsningar,

Eriksbergs Samfällighet Styrelsen