Hej kära grannar!

Vi hoppas att ni alla har det bra. Som ni kanske har märkt behöver vissa delar av våra vägar lite kärlek och omsorg, särskilt när det gäller att laga hål i asfalten. Vi vet att vi har en grupp duktiga medlemmar som är villiga att hjälpa till att underhålla våra gemensamma områden, och vi behöver er hjälp!

Asfaltreparationer: Om du känner till eller har använt en pålitlig källa där man kan köpa asfalt för mindre reparationer av vägen, hör gärna av dig till oss. Det kan vara allt från små säkerhetsåtgärder som att täcka hål och ojämnheter till större asfaltarbeten. Ditt tips kan göra stor skillnad för våra vägar och för alla som använder dem.

Snöpinnar för Märkning av Väggrenen: Vintern närmar sig, och för att underlätta för de som skottar snö behöver vi tillräckligt med snöpinnar för att markera väggrenen och förhindra skador på grönområden och egendomar. Om du vet var man kan köpa snöpinnar eller om du har en leverantör att rekommendera, är din information värdefull.

Vi uppmuntrar er alla att dela era insikter och tips med styrelsen eller direkt med varandra. Tillsammans kan vi göra vår samfällighet ännu bättre och säkrare för alla. Så om du har några idéer eller förslag, tveka inte att kontakta oss.

Tack för er hjälp och ert engagemang för vår samfällighet. Vi ser fram emot att höra från er!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen